Sök
  • Gunnar F

Den Galna Sexiga Dieten (SLUTSÅLD)

Uppdaterat: 28 nov. 2019


På ett färgglatt, humoristiskt och inspirerande sätt guidar Kris Carr till livsstilen och kosten som räddat och helt förändrat hennes och många andras liv. Efter att som 31-åring, mitt i en spirande skådespelarkarriär, diagnostiserats med obotlig cancer sökte Kris svar på hur hon skulle överleva. Hon hittade lösningen i kosten som hon numera kallar den Galna Sexiga Dieten.

Med hjälp av en rad experter lägger Kris Carr fram grundstenarna till den Galna Sexiga Dieten: En vegetarisk kost med tonvikt på att balansera, förnya och reparera kroppen med fräsch raw food, näringsrika gröna drinkar och välsmakande smoothies. Boken innehåller en äventyrsrening på 21 dagar och några av hennes enkla men ljuvligt goda recept. Kris Carr gör hälsa och välmående till något enkelt, roligt och självklart. Den här boken vill du (och din kropp) inte missa!


Några av Kris Galna Sexiga tips for optimal hälsa: Ladda din kropp med alkaliska drinkar * Spola ut upplagrat skräp och kemikalier * Dra ner på eller dumpa alla animaliska produkter * Strunta i socker, du är söt nog ändå * Bli glutenfri * Skaka din rumpa * Ge de destruktiva tankarna en omgång och skruva ner stressen * Sätt hälsosamma gränser så du inte bränner ut dig * Ha kul och ta det på allvar!


Läs mer om Kris Carr här…
#semester

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla