top of page
Sök
  • Gunnar F

Medvetandet är starkare än mediciner – Vetenskapliga bevis för att du kan läka dig själv (SLUTSÅLD)

Uppdaterat: 28 nov. 2019Den 10 november släpptes Lissa Rankins omtalade bok Mind Over Medicine äntligen på svenska!


Om boken: I kliniska försök kallas det för placeboeffekten. Men patienter som behandlas med placebo känner inte bara att de mår bättre. Det sitter inte bara i huvudet. Det är faktiskt möjligt att läka kroppen genom att läka sina tankar.


När dr Lissa Rankins egen hälsa började svikta förstod hon att det var något som saknades i den traditionella sjukvården: ett erkännande av kroppens inneboende förmåga att reparera sig själv, och hur vi kan använda medvetandets kraft för att aktivera den förmågan. Under sina efterforskningar upptäckte hon att forskarna under 50 års tid faktiskt har bevisat att kroppen kan läka sig själv.


I Medvetandet är starkare än mediciner lägger författaren fram forskningsresultat som bevisar att ensamhetskänslor, pessimism, depression, rädsla och oro skadar kroppen, samtidigt som nära relationer, tacksamhet, meditation och kreativt skapande aktiverar kroppens självläkningsprocesser. Du kommer snart att:


• Förstå luckorna i den västerländska medicinen och hur du kan överbrygga dem.

• Upptäcka en ny och radikal modell för hälsa och välbefinnande som bygger på vetenskaplig forskning.

• Ställa diagnos på obalanserna i ditt liv på områden såsom andlighet, miljö, kost och relationer som kan ligga till grund för dina hälsoproblem.

• Lära dig hur du kan aktivera kroppens självläkande kraft.• Skriva ut ett ditt eget recept med en tydlig handlingsplan och göra din kropp redo för mirakel.

Dr Lissa Rankin är läkare i integrativ medicin, författare, föreläsare och konst­ när som brinner för att förändra dagens sjukvård.


* * *

Läs en längre ARTIKEL om Lissa och boken (fri att kopiera).

TED-FÖRELÄSNING med Lissa Rankin27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page